sněhová koule

Databáze analýz akciových společností

Členská sekce a newsletter s portfoliem

Pro začínající i pokročilé investory do akcií je připravena speciální členská sekce Honzy Kolína z portálu SnehovaKoule.com. Zpřístupnil analýzy zejména dividendových společností, navíc jsou zde i informace o zajímavých ETF nebo brokerech. V seznamu je 200 společností a nadále poroste. Honza navíc ukazuje také své aktuální portfolio. Každý měsíc zasílá e-mail o všech nákupech a příležitostech.

Analýzy

Analýzy akciových společností přehledně s finančními čísly a nejvýznamnějšími událostmi. Včetně příležitostí, rizik a hodnocením akcie.

Portfolio

Přístup k aktuálnímu portfolio investora Honzy Kolína, který investuje od roku 2014 a od 2016 se zaměřuje především na dividendovou strategii.

VIP Newsletter

Každý měsíc newsletter s komentářem k aktuálnímu dění na trhu. Získáte zprávy o nákupech i tipech na akcie s příležitostí.

Jak vypadá členská sekce uvnitř


Cena

Původní cena: 1499 Kč

Sleva: 300 Kč (pro čtenáře mladyinvestor.cz)

Cena: 1199 Kč

Cena je za roční členství. Akční cena 1199 Kč platí při objednání do 31.12.2021.

Reference

Konečně je i v České republice dostupná služba pro dividendové investory, která je navíc plně srovnatelná se zahraničními protějšky. Newsletter každý měsíc přináší zajímavé tipy na společnosti vhodné k investici. Databáze analýz pak poskytuje komplexnější pohled na jednotlivé společnosti. To vše mi jednak umožňuje lépe se rozhodnout kam investovat peníze a zároveň to beru i jako kontrolu, že moje volba byla správná.

Boris

Díky Honzovi a jeho newsletterům, analýzám jsem se zorientovala v problematice dividendových akcií a ETF, a na základě toho upravila svoji investiční strategii. Líbí se mi, že Honza reaguje i na individuální dotazy a dle toho reflektuje, o čem příště napíše, co lidi zajímá. Také oceňuji skromný a praktický přístup, kdy v klientské sekci Sněhová koule odtajňuje své začátky, výplatky dividend v řádu pár EUR za měsíc, takže to i začátečníkovi dodá kuráž:-). Navíc dostávám pravidelné emaily o plánovaných nákupech, včetně důvodů pro nákup právě této konkrétní akcie, oproti jiným, které se dostaly do nejužšího finále:), takže se mohu rozhodnout, zda i já udělám nějaké změny v portfoliu. Co mi přijde užitečné, jsou Honzovo velmi přehledné a aktualizované databáze, včetně údajů o férové ceně akcií na základě fundamentální analýzy, a další vzdělávací materiály.

Lenka

Ukázka zdarma

Nejste rozhodnuti a váháte, zda je obsah členské sekce pro vás? Podívejte se na ukázku, ve které získáte:

První stránky Newsletteru (září 2021)

Analýzu 2 akciových společností

Autor: Honza Kolín

Jan Kolín vystudoval Vysokou škole ekonomickou v Praze. Má více než 10 let praxe v americkém korporátu v různých funkcích, které byly přímo vázané na byznys. Dlouhodobě investuje do akcií a razí výhradně strategii dividendového růstu.

Moje investiční cesta nebyla zdaleka jednoduchá, trvalo téměř 2 roky, než jsem našel tu pravou cestu pro mě a přišlo mnoho ztrát, ze kterých jsem se toho hodně naučil. Začínal jsem studiem financí, taktik slavných investorů a chtěl jsem hlavně firmy s nízkou hodnotou (value investování). Teprve po cestě jsem zjistil, že dividendy jsou to, co mi přináší jistotu, pohodlí a fungují dlouhodobě. Ať se ceny na trhu hýbou kamkoliv, dividendy jsou vždy stabilní a prakticky každý týden si můžu užívat svou malou výplatu. O tom, jak jsem začínal si můžete přečíst více na blogu SnehovaKoule.com.

Spolupráce

Martin Rosulek

Jan Kolín

Portál MladyInvestor.cz jsem založil, abych rozšiřoval finanční gramotnost a pomáhal dalším jedincům k jejich většímu finančnímu zdraví, svobodě a nezávislosti. Když jsem narazil na Honzu a jeho aktivity v oblasti akciového trhu, musel jsem si s ním zavolat. Výsledkem je tato spolupráce, kdy mohu doporučit jeho členskou sekci SnehovaKoule.com.

Honza nabídl možnost slevy z ceny členské sekce a můžete tak využít unikátního odkazu pro nákup členské sekce se slevou.

Upozornění: Namísto placených reklam využívám relevantní a osobně prozkoumané produkty a služby, které mohu s klidným srdcem doporučit dále. Jedná se o provizní spolupráci. Za tím co doporučuji stavím i své vlastní jméno. Nezapomeňte, že veškeré informace jsou určeny výhradně ke studijním účelům. Informace neslouží jako konkrétní investiční či obchodní doporučení. Investování je rizikové. Informace na webových stránkách neslouží jako finanční poradenství.